onsdag 7 mars 2007

#44 Smashing Pumpkins "Siamese Dream" [1993]


Har förbannat svårt att hitta inspiration till att fylla ut raderna om den här plattan, likt förbannat är det så självklart att den måste vara med på min lista. Den fullkomligt begravde sig i hjärnbarken på mig direkt, och vägrade släppa greppet på många år. Den ligger fortfarande där och bubblar som ett potentiellt delirium som har möjlighet att närsomhelst ta min kropp och mitt förnuft i besittning.

Men var är D'Arcy nu?

3 kommentarer:

Andreas Könberg sa...

Det är en skam att den inte är med på min lista, snacka om banbrytande platta. Har alltid haft lite svårt med Corgan dock, tyckt han verkat äcklig på något sätt. D'arcy föder upp hästar i Michigan enligt Wiki, varför man nu skulle bry sig om henne. Iha hade ett band med Niklas Frisk och Andreas Mattson, det är respekt.

Andy A. sa...

Nä, det är det inte... Bandet med Frisk, Mattson och Iha är något av det sämsta jag sett och hört - mer intetsägande mespop får man leta efter.

Fast å andra sidan - vad hade man kunnat vänta sig när Mattson är inblandad... oh man, vilket sömnpiller den mannens musik är.

Andreas Könberg sa...

Haha! Känslor, det är ju det vi vill se! Visst, det där franska bandet sög ju ordentligt men det var ändå en apgrym lineup, finns ju inget liknande i svensk musikhistoria. Mattsson är grym, glöm aldrig det.