fredag 18 maj 2007

#42 The Wonder Stuff "Hup!" [1989]


Hepp!

5 kommentarer:

Johan Z sa...

Hepp indeed...
Jag blir lite ledsen i ögat av att se mitt favoritband så här långt nere, men å andra sidan så ligger de ju på plats 42 (meningen med livet - so ju alla belästa människor känner till) !
http://www.youtube.com/watch?v=kHMS8GGoV5c
Miles Hunt nya soloplatta "Not an Exit" släpptes för en vecka sen och är riktigt j**la bra faktiskt. Fanns det någon rättvisa i världen så skulle "The Easy Way (like Californians)" bli en dunder-sommarhit. Nyfiken? Drop me a line så mailar jag över den...

Andy A. sa...

Hm... Youtube i all ära, men fy f-n vad kvalitén varierar - denna var t.ex. under all kritik - osynkat ljud och sönderpixlad upplösning med färgrutor som dansar rumba över den lilla, lilla visningsbilden.

Annoying... Fast det är klart, å andra sidan finns ju ALLT att hitta där... nästan.

tony agren sa...

Vi pratar ju om de 50 bästa plattorna så var inte så ledsen Johan...och meningen med livet måste ju bland annat vara att sprida budskapet att wonder stuff är var fantastiska innan never loved elvis,...
Tips: wonder stuff - live dubbelCD kostar bara 10 pix på Ginza från början av 2000-talet...fortfarande ett fantastisk band för livet, universum och allting.
mejla gärna över på tony.agren@gmail.com

Frans sa...

Jag. Har. Aldrig. Lyssnat. På. Wonder. Stuff.

Johan Z sa...

Your.Loss.Mate.Hup!